Monday, December 2, 2013

Triple Stem Cell

Triple Stem Cell


Penjagaan kulit kini telah menjadi sains moden, terutama pada lebih ramai wanita. Kini ramai lelaki juga mula memberi tumpuan kepada kualiti dan keselamatan produk penjagaan kulit. Pakar-pakar kami sentiasa membuat kajian, akhirnya berjaya menggunakan kaedah terapi sel dan meghasilkan Triple Stemcell Miracle Intense Essence. Kandungannya PhytoCellTec Malus Domestica (Apple Stem Cell), PhytoCellTec Solar Vitis (Stem Cell Anggur), PhytoCellTec Argan (Maghribi Argan Buah), Crocus DermCom Chrysanthus Bulb Ekstrak (2012 Anugerah Europh Inovasi ), Sodium Hyaluronate, Ekstrak Gandum, Ekstrak Ubi Kayu larutan air, dan di perkayakan kandungan mineral dari mata air semulajadi.

25

Triple stemcell Miracle Intense Essence menggabungkan tiga jenis sel stem tumbuhan, ciptaan memenangi dua Ciptaan Anugerah Inovasi Eropah dan dua kali pemenang Anugerah Nobel Dr Linus Pualing mengesyorkan unsur surih dengan molekul kecil dan penembusan yang tinggi, sudah tentu mampu bagi anda mendapat tindak balas serta-merta , berseri, dan berkeyakinan.
Triple Stemcell Miracle intense adalah sangat mudah untuk digunakan, hanya selepas mencuci muka, sembur di muka. Jika mahu aplikasi di beberapa bahagian yang lain, hanya sembur dan melihat keajaibannya.


Uttwiller Spatlauber Apple Stemcell: Berjaya dihasilkan oleh Mibelle Biochemistry ketua saintis, Dr Fred Zulli, spesis sel stem epal ini dapat mengaktifkan 80% sel stem yang dorman daripada penjanaan semula sel badan manusia dan melambatkan proses penuaan.
Gamay Teinturier Freaux Anggur Stemcell: Berjaya dibangunkan oleh Mibelle Biochemistry ketua saintis, Dr Fred Zulli, produk yang sangat kaya dengan pigmen antosianin, sangat berkesan melambatkan proses penuaan dan mencegah kerosakan UV pada tisu kulit.
Argania Spinosa Buah Argan Morocco: Terbukti hanya satu-satu di dunia menunjukkan bahawa-bahan aktifnya keberkesanan pada perlindungan dan pengaktifan Khususnya bagi sel stem dermis. Sel stem ini meningkatkan keupayaan tumbuh semula, dalam mengusaha untuk mencapai regenerasi kulit yang di bahagian dalam, memulihkan ketegangan dan mengurangkan kedutan sehingga kepada 26%.
DermCom Crocus Chrysanthus Bulb Ekstrak: Inovasi Won Anugerah 2012 ciptaan Eropah, berasaskan dengan ekstrak bebawang bunga, mengaktifkan kombinasi antara sel-sel kulit, dan melambatkan penuaan kulit, aplikasi utama adalah untuk menggalakkan pembentukan kolagen dan elastin, meningkatkan ketumpatan kulit dan membantu mengembalikan keremajaan.
Sodium Hyaluronate: Dapat mengekalkan keanjalan kulit, juga dapat mengekalkan kandungan jumlah air yang agak besar, dapatkan tisu kulit licin dan pelembab, kulit kelihatan tembam, muda dan anjal.
Ekstrak Gandum: Dengan kelulusan ECOCERT organik, Berkesan menghalang pembentukan melanin, juga mengelakkan pewarna yang disebabkan oleh UV, lebih rapid pemutihan.
Ekstrak ubi kayu larutan air: Memberi tindak balas serta-merta pada permukaan, mengurangkan kedutan dan garis-garis halus, ketegangan kulit.
Air mineral: Mengandungi unsur surih yang sangat kaya, anti-oksida yang tinggi, memerangi radikal bebas.
 • Tembaga: Meneutralkan radikal bebas, menyumbang kepada pembentukan kolagen dan elastin, dan mengekalkan sistem pertahanan kulit.
 • Selenium: memerangi radikal bebas.
 • Silikon: Menyumbang kepada pembentukan kolagen dan elastin.
 • Zink: boleh mengurangkan garis-garis halus dan ungkapan seragam ke permukaan kulit.
 • Magnesium: Bersama-sama dengan zink untuk membantu warna kulit.
 • Mangan: Menyertai dalam metabolisme kolagen dan menghapuskan radikal bebas
Dr Linus PualingAnda boleh mengesan setiap penyakit, setiap jangkitan dan setiap sakitan atas sebab kekurangan mineral.

DCS 6
TSC 2

Phytoscience....Double Stemcell

http://www.doublestemcell.com.my/wp-content/uploads/2012/11/umie-new-promo.jpg

APA ITU DOUBLE stemcell?

PHYTOCELL DOUBLE stemcell tumbuhan batang sel-sel kombinasi dengan menggunakan teknologi Swiss – PhytoCellTec™ Malus Domestica (Apple Stem Cell) dan PhytoCellTec™ Solar Vitis ( Grape Stem Cell), diperkaya dengan Acai Berry dan Blueberry untuk menyuburkan kulit anda dari dalam dan memberikan hasil yang ketara. Double stemcell ini akan mengaktifkan semula sel-sel pada seluruh tubuh badan agar sentiasa cergas dan bertenaga menjalankan aktiviti harian. Ia sangat sesuai untuk lelaki dan wanita.
PhytoCellTec™ MalusDomestica (Apple Stem Cell)
– selinduk daripada buah epal Swiss (Uttwiler Spattauber)
Uttwiler Spattauber adalah nama pokok epal dari Switzerland yang ditanam sejak kurun ke 18, mempunyai keupayaan untuk menyembuhkan diri sendiri dan bertahan lebih lama daripada jenis-jenis lain. Pokok epal ini hampir pupus kerana buahnya yang masam dan kurang diminati. Satu pasukan saintis di Mibelle Biochemistry membuktikan bahawa dengan tahap kepekatan 0.1% daripada PhytoCellTec™ dapat memberi inspirasi kepada banyak sel-sel stem manusia yang menakjubkan sehingga 80%, ini adalah formula rahsia yang kaya dan terkenal.
Epal ini tidak sama seperti epal yang terdapat di pasaraya atau di kedai-kedai. Ia mengandungi antioksidan yang tinggi. Jika buah epal ini jatuh ke tanah, ia tidak akan kecut atau busuk untuk jangkamasa 4 hingga 6 bulan. Dan juga jika pokok atau buahnya tercedera, ia akan pulih dengan cepat. Antara mereka yang telah menggunakan teknologi Sel Stem Epal dalam penjagaan kesihatan mereka ialah isteri Presiden White House
68
9
 158 

PhytoCellTec™ Solar Vitis PhytoCellTec™ – selinduk daripada Buah Anggur
Stem Cell daripada anggur Gamay Teinturier Freaux. Gamay ialah sejenis anggur dari daerah Burgundy, Perancis. Ia mengandungi kandungan antiaksidan yang sangat berkesan dan merupakan penyingkir radikal bebas untuk perlindungan UV. Ia merangsangkan pembaruan yang berterusan dan memperbaiki kulit untuk mengekalkan kelembapan kulit menjadikannya lembut dan gebu. Aktiviti sel stem kulit adalah faktor utama dalam memastikan tenaga dan kapasiti penjanaan semula kulit. Solar Vitis kedua-dua melindungi dan mengekalkan aktiviti sel stem epidermis – walaupun dalam kes-kes tekanan yang disebabkan oleh UV.

181

ACAI BERRY
 Dianggap sebagai “Berry Kecantikan” dari Amazon, Acai Berry adalah padat dengan sebatian yang membuat badan kelihatan menakjubkan dari luar dan dalam. Ia padat dengan antosianin dan flavonoid yang membekalkan lebih banyak antioksidan berbanding dengan buah beri. Ia mempunyai 5 kali antioksidan gingko dan 33 kali antioksidan wain merah. Bahkan ia bukan sahaja antioksidan, beri kecil ini juga padat dengan asid lemak omega, asid amino, mineral semulajadi serta Vitamin A, B1 dan E.
Dari sudut pandangan kesihatan, kelebihan Acai Berry adalah mengkagumkan:
 • Pengurangan Berat Badan – Acai Berry dapat meningkatkan kadar metabolism badan, menyingkirkan bahan buangan dan toksin yang banyak.
 • Tenaga Yang Berpanjangan -Acai Berry membantu tubuh mendapatkan kualiti rehat yang lebih baik, agar dapat memulakan hari dengan tubuh badan yang lebih segar pada setiap pagi.
 • Melancarkan peredaran darah, tumpuan dan ingatan – Boleh mengkatkan peredaran darah ke otak supaya mampu beroperasi dengan lebih berkesan disamping meningkatkan daya ingatan dan kejelasan mental.
 • Kulit yang lebih sihat dan berseri – sebatian yang unik dan antioksidan menjadikan kulit lebih muda dan segar.
 • Merendahkan Kolestrol
 • Menguatkan Jantung
BEG DSC

BLUEBERRY
 Blueberry adalah buah yang hebat dan  penuh dengan vitamin, mineral dan antioksidan. Bermanfaat dalam mengurangkan lemak, menghilangkan radikal bebas, memerangi isu metabolik negatif, menggalakkan paras insulin yang lebih baik, menyokong kesihatan oskular dan menghindari penyakit serta mencegah kanser.
Blueberry adalah tinggi dalam Vitamin C, yang menggalakkan sistem imun yang sihat. Blueberry juga mengandungi Vitamin A, Iron, Kalsium, Magnesium, Vitamin K, Vitamin E, Zink, Fosforus dan Selenium. Magnesium membantu menukarkan karbohidrat, protein dan lemak kepada tenaga. Sebagai tambahan, gabungan hebat nutrien dalam blueberry akan menjaga penglihatan dan retina mata yang sihat juga! Blueberry mengandungi tahap antioksidan dan serat. Gabungan ini menggalakkan keupayaan kita untuk membubarkan kolesterol yang tidak baik yang berada didalam tubuh badan kita. Blueberry menentang isu-isu metabolik badan yang boleh mencegah penyakit jantung.
Blueberry mengandungi flavonoid. Flavonoid telah dibuktikan dapat meningkatkan daya ingatan dan fungsi kognitif seperti; keupayaan untuk analisis, membuat keputusan, dan mengekalkan kefahaman. Di samping itu, penggunaan tetap flavonoid boleh membantu melambatkan penurunan mental penuaan.
Flavonoid dalam blueberry telah dibuktikan dapat memberi perlindungan terhadap penyakit seperti Alzheimer dan Parkinson. Flavonoid juga telah didapati membantu dalam melambatkan penurunan kognisi mental penuaan.
Blueberry merupakan penjana Anti Pengoksidaan yang berkesan. Sejarah Perubatan memberitahu bahawa bukti penggunaan Blueberry digunakan untuk produk anti penuaanmerawat penyakit kencing manis dan darah tinggimenentang kanser serviks/payudaraperlindungan sistem jantungmeningkatkan daya ingatanmenyokong saluran darahmengelak daripada jangkitan saluran kencingpengurangan kolestrol dalam badanmenghidar keletihan mata,  dan memberi tenaga tambahan.

15
NER POSTER
223

Untuk Tempahan :
Boleh hubungi saya Rohaida- 0129125496 (sms/whatsapp)